Natuurlijke woonvilla KJ

STUDIO NATUURLIJK BOUWEN

Oplevering
2024

Project type
ecologische woonvilla

Grootte
bvo: 360 m2

Locatie
Gelderland

Opdrachtgever
Particulier

Natuurlijke woonvilla: een daklijn door het landschap.

Bij het ontwerpen van deze villa hebben we niet alleen rekening gehouden met duurzaamheid, maar ook met functionaliteit. Zo is de villa zorgvuldig ontworpen om te profiteren van de bezonning en de omgeving op een natuur-inclusieve manier op te nemen. De overstekken bieden beschutting in de zomer en bescherming tegen weersinvloeden, daarnaast dragen ze bij aan het creëren van een gezellige zit plekken.

De wanden van de villa zijn gemaakt van kalkhennep, een natuurlijk materiaal dat niet alleen goede isolatie biedt, maar ook gebruikt kan worden om diverse functies in de wand te integreren. Het interieur van de villa is afgewerkt met leemstuc, waardoor een warme en natuurlijke uitstraling ontstaat. Dit draagt bij aan een aangenaam en gezond binnenklimaat, dat het welzijn van de bewoners bevordert.

Naast functionaliteit hebben we bij het ontwerpen van deze villa ook aandacht besteed aan de energie flow en Feng Shui principes om een harmonieuze en evenwichtige leefomgeving te creëren.

We zijn erg trots op deze prachtige Ecologische woonvilla en we hopen dat u net zo geïnspireerd bent als wij door dit unieke en duurzame project. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze ontwerpfilosofie of als u geïnteresseerd bent in het bouwen van uw eigen duurzame droomhuis.